Nu välkomnar vi våren.

Drar mig mot Uppsala nu.
Skjutsar en vän och hoppas på att hinna säga hej till syster.


Det som inte dödar, det härdar.

Det är sanningens ord det. Jocke körde med oss idag på gymmet, lite mer än vanligt. Gaaalet kul. Dessutom kör samma pass igång som ett utepass på onsdagar nästa vecka. DET ser jag fram emot!

Syskonkärlek.


Måndagen den 26e augusti 1985. Det var då hon föddes, min storasyster.
Hon skulle bli värd att dö för. Hon är värd att dö för.


Valborg.

Jag inleder helgen med ett challange-pass på njoy. Bästa möjliga strart på en helg. Många drar sig mot Uppsala, men jag stannar i Västerås, blir middag och lite vin med trevligt sällskap hemma hos Malin och Martin imorgon.

Skulle gärna vara i Uppsala denna helg, av andra själ än Valborgsfirande.


...


Ny dag. Igen.

Frukost intagen. Solen skiner. Promenad nu. Plugg sen. Träning ikväll.


Gammla bilder, men vackert ändå.


Kanal-brist.

Eftersom att jag fortfarande har väldigt få kanaler, så är urvalet av program inte speciellt brett ikväll. Kungligt bröllop på 4an eller Death race på 6an. Lotten föll på Dath race.

Iphone-bilder ni missat.


Vill till min vän i Italien.

Länge leve längesen
som jag minns det var det lätt
 även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän,
du som alltid följt mig hem
Nykter eller alldeles för full
Snön är vit som den var förr,
när vi bodde dörr i dörr
Men det var så länge sen.





Paris.

Sitter och tittar på lite flyg till Paris. Kan ju vara så att min pojkvän bosätter sig där till hösten. Ser ut som en tur och retur-biljett kan gå på runt 1000-lappen. Går säkert att hitta billigare också. Det är ju ungefär vad det går på att åka tåg fram och tillbaka till Karlstad, där han bor nu, och då känns ju Paris betydligt mer roligt att besöka. Kan nog bli en bra höst trots att han befinner sig nere i Europa. Vi kommer ju alltid ha Paris.

Maggios nya går på repeat.



Fuling, fuling.


Vill hinna säga allt innan jag ska gå.

En lite kortare promenad nu innan middagen.
Funderar på att ta med mig Cera på en cykeltur till kvällningen.


Bloood.

Det slog mig precis att jag glömde ringa blodcentralen
imorse och byta tid för provtagning.. Typiskt.


Frippa och lunch.

Det var en trevlig kväll igår med trevligt folk. Imorse hade jag klipptid på Nikita, blev ingen större förändring. Lite kortare, lite fräschare. Bild kommer sen. Efter klippningen fick jag träffa min Malin, äntligen. Blev en stund i solen och sen lunch på Kajen. Hej svejs.


Bjuder på ännu en hääärlig cam-bild.
Förjäkla bra kvalité alltså.


Change of plans.

Som vanligt när jag skriver ner mina planer här på bloggen, så ändras dom. Det blev en löprunda istället för en promenad. Och det blev inte en vända ner vid hamnen, utan vi tog en runda runt Svartån istället. Så nu är både jag och Cera trötta och törstiga. Hur som helst så blir det heller ingen spinning idag, men däremot ska jag nog ta mig till gymmet på ett BodyPump-pass. Innan det blir det dock städning!


En svettig, röd och glad Sara.


Gillart.

Nu går vi ut och rör på fläsket.
Staden runt, via hamnen.



Sen väntar städning, BodyPump, spinning,
kvällspromenad samt en god drink med trevligt sällskap.


Du får passa dig som satan.


Veronica Maggio – Satan i gatan


Bågar.


Nr.1
Gucci. Finns även i guld, samma färg som nr.2



Nr.1



Nr.2
Gucci. Det som skiljer denna från nr. 1 är färgen samt
att denna båge är aningens mindre.



Nr.2



Nr.3
Vendela. En större båge och färgen är lite mer åt kopparhållet,
jämfört med båge nr.2



Nr.3



Jag är vaken!

Jag mitt pucko glömde mobilen hos Elle igår. Så det var ett projekt att hitta något som skulle väcka mig imorse (även om jag anade att Cera skulle väcka mig i tid, som hon gjort varje morgon hittills). Hur som helst så kom min pojkvän på det smarta sättet att jag skulle lämna datorn och skype på, så kunde han ringa dit. Det funkade prima det! Fast jag var ju redan vaken så klart, så är det väl jämt när man är rädd för att man inte ska vakna i tid. Då kan man knappt sova istället.

Jajja, kicka igång dagen med en springvända med Cera och frulle. Handledning i skolan kl.9 sen blir det att skriva c-uppsats. Ikväll kanske ett glas vin eller liknande slinker ner. Hihi.


Nya glasögon är på G.
Visar några alternativ så småning om.


Vardag igen!

Nu är påskhelgen över. det har varit full fart hela tiden! Inte en sekund stilla har det känts som, men det är så jag vill ha det. Då mår jag bra. Henke har precis åkt tillbaka till Karlstad, så nu är det bara jag och hunden, Cera. Ikväll blir det lite middag hos Elle och imorrn väntar c-uppsatsen på mig igen....


Goooooodmorgon Folket!

Nu väntar långprommis med vovven. Dusch och fix, sen iväg till Romfartuna kyrka och sjunga på lilla Leonels dop! Sen är det ju på det viset att Elenor har ju sin bemärkelsedag idag och ska ju självklart gratuleras! Ikväll kommer Henric Karl Nyström hit också, innan han beger sig vidare mot Karlstad imorrn. Mys-kväll! Så det är väl bara att kicka igång den här dagen nu! HÖRS!


Påskafton.

Är tillbaka i v-ås. Jag lever och har haft det toppen! Tyvärr har jag haft det så fullt upp att jag glömt att ta bilder. Återkommer senare. Ska ta en promenad med min nya sambo, som jag skrev om tidigare i veckan! Hej så änge!   


Tågresa nu.

Påskfirande i Dalarna vankas. Kärlek.

HippHurra för vår Erika idag!

Hemkommen från en liten födelsedagsbjudning hos Erika. Tacos, godis, muffins (av Nina) mm. Tusen goda ting! Nu är jag mätt och tjock (tjockare än imorse). Men det är ju Påsk, right?! Med dom orden säger jag tack och god natt. Imorrn far jag till Dalarna för Påskfirande med familj och pojkvän.

Respekt.

När högt rankade läkare sitter runt ett bord och reser sig så fort du kliver in rummet för att göra dom sällskap och även så fort du reser dig från stolen för att lämna rummet, då vet du att du är respekterad. Han är respekterad, min pappa.


Dags för frulle!

Har donat lite på morgonen och kom på att jag har ju inte ätit frukost än. Väntar på att äggen ska koka nu bara. Idag blir det att läsa artiklar till uppsatsen, packa inför hemresan imorrn, ner på staden och fixa en liten pressent till en vän, kanske träffa Mallan som ligger hemma med ett nyopererat knä och förhoppningsvis hinner jag lapa lite sol och svettas lite på gymmet också! Dags att sätta fart!

Ny sambo!


Lillan ska bo hos mig i några veckor, fr o m lördag.


Jag vill..

Jag vill se hela världen.


En gammal goding i vårsolen.



Bobby McFerrin - Don't worry be happy


WORD.


God morgon.

Blir en vecka med plugg, träning, hemresa och tillbakaresa.


avslutar veckan.

pigg tjeeeej? neeeej. god natt.


Söndag, ljuva söndag.

Har chillat i solen hela dagen. På terassen och i hamnen med Elenor. Subway ute på piren och en glass på kajen. Har även hämtat hem min cykel som nu är reparerad och hel. Nu kan jag rulla runt på den igen. Ljuvligt!

Ikväll har jag bjudit över vänner på matlagning och BB:ande.
Popcorn och godis finns också till vårat förfogande. Återhämtning.

 

Jag saknar honom.


En gårdag.









God morgon va det ja.

Återkommer.

Åhhhh!!!!!!


...Jag hatar när man bara ska byta låt på spoti, så blir det reklam.
Ångrar alltid lika mycket att jag tröck fram ett track!
(har duschat nu åtminstonne)


Wooop woop!

Mammsen och Pappsen har åkt tillbaka till Avesta. Blev lunch nere i hamnen på Kajen och lite kulglass inne i stan. Väl hemma invigde jag bikinin för i år ute i solen. Nu äre dusch och fix! KLIRR KLIRR!

Slutet gott. Allting gott.

Dagen har varit toppen! Galet vad mycket gratulationer jag fått i alla dess former. En otippad och JÄTTEBRA present av kära vänner som jag spenderat kvällen med. Nu väntar en dusch och sängen. Blir en morgonpromenad innan päronen kommer på besök! Sen blir det ett litet spontant födelsedagskalas, ihopslag med Elenor, Ronja och Erika som fyller år nästa vecka.

NATTI.

Aiiight!

Seminariumet gick fin fint. Kurser är sökta. Lite styrka i egen tappning här hemma i lägenheten är genomförd. Nu ska det bakas godsaker hos Elle!

Imorgon kommer mamma och pappa på besök här i Västerås. Stackrarna åker fram och tillbaka överallt hela tiden. Uppsala, Huddinge, Västerås och Avesta. Inte en lugn studn när dom väl är hemma heller. Men imorrn är dom MINA iaf.

TJA!

OFF TO SCHOOL!


Japp, idag är det solbrilleväder.


Mitt studentbo.


Köket


Kontoret


Vardagsrummet


Sovrummet


Från hallen.


23

Idag fyller jag år. Har bombats hela morgonen av gratulationer. TACK ALLA! Vaknade i en nystädad och fräsch lägenhet, frukost nu i form av ägg och youghurt. Skola på seminaruim och ikväll blir det lite bakning!



Nyvaken men glad tjej.


God natt.


Väntrum.

Beskedet jag pratade om tidigare kom inte idag. Tidigast imorrn, troligtvis på måndag kommer det. Ett datum, det är allt vi vill ha.

Ledsen att jag pratar i gåtor.


Nightlight.

Kväll nu. Har tränat core och skrivit klart oppositionen. Nu återstår att läsa igenom resterande tre arbeten till seminariet imorrn, kolla igenom höstens kurser, sätta igång och avsluta en storstädning. SEN är det dags för sängen och invänta födelsedagen.

Dagen so far.





Såg ett spökhus imorse på promenaden.


Lustigt hur mycket en sol kan göra.


Inne från promenaden med Elenor och Erika.


Rise and Shine!


Långpromenad! Sen skriva lite opponering inför PM1 imorrn.
Hoppas på bra besked idag, även om jag inte är säker på vad som är bra..
Men hjälp mig och håll tummarna. Det här handlar om något stort, något fint, något viktigt.
Något livsavgörande.


Inställning.

Jag läste någonstans att livet består till 10% av vad som händer oss och till 90% hur vi väljer att reagera på det som händer. Jag tror att det stämmer, på ett ungefär iallafall.

24h/dygn.

Som ni kan se lite längre ner på min to-do-lista för idag så har det ännu inte blivit någon storstädning. Det kommer heller inte hända idag. Är alldelles för trött. Siktar på en tidig kväll. Morgonpromenad imorrn. och det är viktigt med sömn. Som Gurkar säger: "Du vet väl varför det är 24 timmar på ett dygn?? Det är för.. 8h arbete, 8h fritid och 8h sömn. Det är därför Gud har satt 24h på ett dygn."


Känslostorm.






Dags för en dusch..

Dags för en dusch, inte lukta usch.

Sen blir det middag i all enkelhet (typ blodpudding eller nått),
för att sedan ta en promenad och posta ett påskrivet anställningsavtal. Woop woop!



sjukt fräsch.


Överväger Odd Molly nästa gång.



Dagens To-do:

Frukost - check
Färdigställa och skicka in PM1 - check
Lunch - check
Städa
BodyPump 45 - check
Spinning 45 - check
Middag - check


Onsdag.

Idag blir det storstädning här hemma. Det är ett måste!

Dagarna passerar fort..

..som en våg på öppet haaav. nannnanaaaaa.

Så nu var det visst sovdags igen. Imorrn är det (trummvirvel) c-uppsatsskrivande som står på schemat. PM1 ska in kl.15. Sen lite träning och sånt därnt vardagligt och träligt.

HT-11

Måste söka kurser.


Drive-in Bio

Imorgon slår nya Ikea i Västerås på Erikslund upp portarna. Ikväll bjuder dom därför på "drive-In bio". Det är väl antaglien för att locka folk till att köa till öppningen på morgonen. Men jag tycker ändå att det låter kul. Tyvärr har jag ingen bil, och min vän med en bil har kört sönder sin. Typiskt!

Klackar.


Morning morning!

Ny sol, ny dag, nya tag.
C-uppsats och träning!
Blir nog lite BodyCombat 18.30.


SnippSnappSnut, så var dagen slut.

Låna bok på stadsbiblioteket
Skola och c-uppsatsskrivning
Långpromenad med Elle och Erika
Kvalitétstid med Carran
BB med Elle

Dagen är komplett. Natti.


Bilder från hemmavistelsen.

Här kommer ytterligare ett litet bildregn från min vistelse hemma i Avesta i helgen.


Lördagen inleddes med hundutställning.
Ovan ser ni Frallan Harry. Slutade som grupptvåa i juniorklassen.


Han är tuff, min man.


Vi följde med Sandra till klubben med två av hennes hästar, för att titta när hon hopptränade litegranna. Jag fick spontant prova på att sitta på hästryggen igen efter säkert 3 år. LYCKA!
Här är jag på hennes 5-åring Herr Ober.


Efter det följde vi med hem till Sandras och Thomas hästgård.




Måndag

Jag är tillbaka i västerås. Henric har åkt tillbaka till Karlstad. Ska nu iväg till biblioteket sen skolan för c-uppsatsskrivande.

har fler bilder från helgen. bjuder på dom ikväll. 

Hej så länge! :)

Mitt senaste dygn i text och bild.

Tänkte börja där jag senaste avslutade (på tåget på väg till Sala). Tåget vidare från Sala blev inställt och efter mycket om och men kom vi i kontakt med en busschafför som kontaktade SJ och körde mig och 2 till i en fullstor buss till Avesta. TACK till denna trevliga chaffis!

Här kommer ett litet bildregn med tillhörande text,
(som alltid bjuder jag på bilder i högsta kvalité).


Tidsfördriv på det stillastående tåget.
Jag har en fläck i ögat, framgår dock inte så tydligt på denna bild.


Hur söta? där står dom och väntar på att man ska vakna
på mornarna hemma hos pojkvännen min.


Satte mig i bilen hos mamma och pappa
för att hämta hem syster från Uppsala. 



Framme i ett regnigt Uppsala.


Fick ingen dålig surprise när jag kom hem och läste dagens tidning.
Mina vänner Kalle och Malin skickade en hälsning från Bahamas.
Min kära kära kära vän har blivit maka! Det är stort! 
Jag är chockad, jag är glad, jag är lycklig
och jag önskar STORT GRATTIS till dom båda!


Fyndade denna jacka hemma i klädkammaren för ett tag sen.
Det är min morbrors som han hade i unga åldrar när han var Punk.
Provade den igen utifall att den krymt sen senast.


Men icke... Den får hänga kvar på galjen ett tag till.


I brist på annat plockade jag fram saxen och klippte luggen.


Ny lugg och ännu ett fynd i klädkammaren,
--> Morfars fina hatt.

Det var allt för mej.
 Tack och hej.


Stoppsignal + tågmöte

Har setat på tåget i 20 min och vi har hunnit med:
Tågmöte, 5 minuters stillastående.
Tågmöte (igen), 5 minuter stillastående.
Stoppsignal + tågmöte, 6 minuter stillastående.

"vi är i kontakt med trafikledningen för att se till att era anslutningar hålls i Sala"
Det är väl inte så svårt när tåget mot Dalarna inte ens lämnat Stockholm...

SJ

Sitter på tåget på väg till Sala nu för att för byta till tåget mot Dalarna. Dock ser det ut som tåget från Sala kommer vara försenat...

Ikväll väntar mat och mys. Imorrn tar jag bilen till uppsala och hämtar hem min syster.

Tingelingelingetåget går.

Inte ut i vida världen, men hem till Avesta om 40 min, det är inte fy skam det inte! 


Idag är det mycket...

Idag är det mycket som ska hinnas med. Klev upp för någon timma sen. Sitter med c-uppsatsen nu. Kl.14 ska jag vara i skolan för att fixa till och rätta ett PM från förra kursen. Innan dess ska jag städa, träna, springa förbi stadsbiblioteket och sen packa. Jag åker ju hem till Avesta idag där Henric väntar. Wihooo!!


Solen har tittat fram :)

Paus i Plugg --> Träning!
Wihoo


Naturkompaniet.

Har varit en sväng på naturkompaniet på förmiddagen och träffat lite återfösäljare för att lära mig lite. Roligt och intressant. Är övertygad om att jag kommer stormtrivas i butiken. Vill lära mig mer och sätta gång igång och jobba ordentligt nu på en gång.

FAIL!

Haha. Här är mina biffar och mitt grönsaks-"mos". Hade i lite för mycket spad från broccolin och blomkålen så det som skulle föreställa ett mos liknar mer något som en vegetarisk ko lagt ur sig. MEN, det var faktiskt helt okej gott ändå. Biffarna var supergoda.



Recept: 2 port.
200 g nötfärs
1 morot
3 msk lätt creme fraiche
2 tsk dijongsenap (detta hoppade jag över)
1/2 blomkålshuvud
1 broccoli
1 liten knippa gräslök (hoppade detta med)
3 msk creme fraiche
1 tsm salt
2 krm peppar

Skala och finhacka löken. Riv moroten. Blanda nötfärsen med lök, morot, dijonsenap, 1 tsk salt, 2 krm peppar och crème fraiche. Forma biffar och stek dom i smör i en stekpanna, ca 4 min på varje sida. Koka under tiden blomkål och broccoli i små buketter till de blir mjuka. Häll av kokspadet, spara lite. Mixa grönsakerna och späd med kokspadet till fast konsistens. Rör ner creme fraiche och gräslök och smaka av med salt och peppar. 


Du ser ut som catwoman!

Tog en sväng till coop. Tog en gubblur. 
Nu tar jag mig till gymmet och fightas lite.
Body combat it is!


Everything looks better when the sun goes down.
(nää, nu är det nån som ljuger)




Chill-Mode.

Är nu hemma från skola och PM0. Det gick bra tycker jag. Bra oponenter hade vi också.
Bort med jeans och hår. Dit med mjukis och och toffs!



Nu ska jag slå på stort med maten, köttfärsbiffar med rivna morötter i.
Till biffarna blir det grönsaksmos!


The pretty reckless



Lyssnar på The pretty reckless.

Do you understand who I am
Do you wanna know
Can you really see through me now




Woop wooooop!

Alternativ 2 it is! Det blir en sommar med mycket jobb, men det var ju så jag ville ha det. Ledig v.34 också. Då hoppas jag på att det händer något kul och något varmt i form av sol och bad!


Överväger läppförstoring.
(Nääääääääää, skojja baraaa)


Bobblehead

Imorgon är det dags för PM0 för c-uppsatsen. Sitter och förbereder en opposition på en av grupperna. Jag är inte effektiv idag! Blir att göra klart det, sen Dans-aerobic och löpning senare.


Ambitiös

Sommar alt 1: Mycket jobb. mycket pengar. Ledig på söndagar.
Sommar alt 2: Mycket jobb. Mycket pengar. Ledig på söndagar + v.34.
Sommar alt 3: Betydligt mindre jobb. Mycket ledigt, men inte mycket pengar.

Jag hoppas på alternativ 2


Vackert.


Dagen efter

Att dömma av lägenheten var det en bra kväll igår.


Vildvittran


Kent.























So you think you're cooler than me?

Har bjudit över vänner för en hederlig tjejfest-kväll.
Som en extra liten touch på kvällens bravader kör vi tema: mask.

Kanske kommer en liten uppdatering under kvällen. Nån bild eller två.
Får se vad vi kan bjuda på.

Woop Wooooooooooop!


Film

På söndag kl.21 överväger jag att skippa BigBrother. Filmen Taken går på fyran. 


Kontaktbar på telefonen igen!!

Alltid glömmer jag att berätta något. God natt nu.


Hmmm....

Jag vill så mycket. Jag har alltid varit sån. Väntar och ser hur det blir, hoppas på nått bra. Men livet har ett lustigt sätt att hjälpa dig lite på traven när det verkligen behövs. Isn't it ironic.


Godnatt.


Tankekraft.

Jag brukar var bra på att intyga och övertala mig själv till vissa saker. Ikväll har jag misslyckats. Jag har nu sen jag kom hem från tentan försökt intala mig själv att det är okej att misslyckas med den. Jag har faktiskt pluggat galet mycket både det ena och andra och det har verkligen varit mycket som hänt den senaste veckan. Jag har inte kunnat göra mer än vad jag gjort. Det är sant.

Det hjälper inte. Jag är besviken. Men jag ska slå mig hårt och komma igen.
Trevligt sällskap i form av Malin, Erika och Elenor hjälpte lite på traven.

Tentamerad.

Nu har jag äntligen skrivit den där tentan. Är ganska övertygad om att det blir en omtenta i maj. Men det är okej, det har varit mycket den senaste tiden, jag klarar den i maj ;)

Blir ingen 90-talsfest ikväll, även om det skulle vara jättetrevligt.
Jag måste lägga lite tid på c-uppsats imorrn. Lika bra tat vara fräsch då!


Dream.


Nu går vi och lägger oss.
Vi som i jag och koncernredovisningen.


A take away show med Pricilla Ahn.


RSS 2.0