Jag har träningsverk i mina biceps.

Lovar och svär. men det är skönt. Åter till plugg.

Luka lever på andra våningen.



Lyssnar på Luka och läser -sgnilmaSnemyloV 0102.


Kväll.

Nu ska ni få höra om mina senaste dygn. Jag har som känt fortfarande ingen mob. I förrgår när jag satt och tittade på tv försvann helt plötsligt massor av kanalerna på min box. PLUS att min blogg legat nere. Om jag pratat om att jag varit ur balans tidigare så har jag dom senaste dygnen inte haft balans någonstans.

Hur som helst så hoppas jag på en telefon imorgon och om jag hinner ska jag ta tag i varför kanalerna är borta, får ringa hyresvärden. 

Imorgon väntar tenta 14.10 - 18.30
Nu väntar sista plugget.




Rotmos

Tenta imorrn i koncernredovining.
Skolan. plugg. Hörs!

Still no phone :(


FEL FEL FEL

Blogg.se har inte fungrat på väldigt många timmar. 
Hemkommen från skolan för typ 2 sekunder sen. Iväg på träning nu! 
Bodypump+löpning! 
sen möte! 

Uppdaterar mer ikväll!

Ondska

Min soffa är ond. Den lixom suger mig fast så fort jag sätter mig i den. Den vill ha mig.

Tränat RPM precis. Kika fotboll medans jag kämpar mig ur soffan för att städa.


2011.03.29

PM3 del 1 - CHECK
PM1 del 1 - CHECK
PM1 del 2 - CHECK

Skönt att nu ha bockat av dom sista seminariumen på kursen "redovisning och revision". Hoppas på att kunna gå från tentan på fredag med en bra känsla. Då kanske det vankas 90-talsfest? ;)

NU - C-UPPSATS!!
Senare - tentaPLUGG!!

Ett konstigt humör

Solen brukar få mig på lite extra bra humör. Inte idag. Jag är på bra humör, men en klump i magen som stör lite grann. En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans. Idag är en dag då jag måste få saker gjorda. Har börjat med att kolla igenom gammla tentor inför tentan på fredag. Nu ska jag till skolan och köra vidare med c-uppsatsen.

Fortfarande utan mobil.


Hur tänkte dom nu?

Vidrig reklam!

 


kl.19.25

Johnossi spelar i min hemstad Avesta ikväll. Kungligt. Jag ska dock inte dit.. Har inget bra försvar till det faktiskt, förutom att jag trivs bra här i V-ås ikväll. Ska köpa god mat och ha trevligt med vänner. En bar och en GT kan hända. Vem vet, vem vet.


Snel hest


Världens bästa hotell.

Ingen kan väl missat att "Världens bästa hotell" har haft premiär på tv. Jag älskar det! Precis som En annna del av köping och Glada Huddik, så kan det ju inte bli annat än succé. Helt underbara är dom! En kompis la just upp följande klipp på facebook. Christoffer ska prata engelska med gästerna.


Vila i frid Jan Svanlund,

att se ridsporten på tv kommer bli konstigt utan din röst.

Same, same, but different.



Wakey wakey - Light outside

Solen skiner. Kokar en kopp te och sätter mig i solen och
läser på lite om tält, fjällräven och Gore-Tex.


I know you want to stay in bed
But it's light outside
It's light outside

And I would try to get you out because it's beautiful outside
and you saved my life once


Eeeh vaaah??

Jag: Vilken dag är det man brukar festa på när det är påsk?
Ronja: Nej, men det är ju juldagen man festar på.
Jag: Jaja, men det är ju över jul. Tänkte när det är påsk,
är det skärtorsdagen eller påskafton, påskadagen kanske?
Elenor: Vi brukar nog påska på Festafton.


2011.03.25

Det blev en trevlig kväll igår. Först 2 timmars hårt slit på gymmet. Challenge-passet är som jag tidigare sagt veckans höjdpunkt i träningsväg. Jocke som är tränare är helt fantastisk på att peppa och motivera! Efter dusch och dylikt drog jag vidare till Elle på lite vin där även Erika, Ronja och Malin befann sig. Avslutade kvällen med några trevliga timmar på Å och en sväng förbi Subway (ja, det blev en till subway igår...).

Jag klarar mig fint utan mobil!



Snäll eller mes?

Jag får ofta höra vänner säga "Sara! Du är alldelles för snäll!". Liknande meningar hör jag ofta även andra människor säga till varandra, om varandra och om sig själva, "jag blir så arg på mig själv, jag är alldelles för snäll" etc. När det gäller mig själv, tänker jag främst tillbaka på två sitationer som inträffat nyligen.


Situation 1
:
På Bmb för ett tag sen köpte jag två drinkar. En till mig och en till en kompis. Bartendern tog min beställning, blandade dom och försvann sedan iväg och tog nya beställningar, utan att ta betalt! Medans killen bredvid mig säger irriterat till mig "Varför går du inte bara??", så stog jag kvar och försökte vinka åt bartendern samtidigt som jag vinkade med kortet och pekade på min drink (Min kompis hade redan ryckt till sig sin). Han kom tillbaka efter en ganska lång stund och knappade in min drink i kassan och tog mitt kort. SOM OM INTE DET VORE NOG!? Neeej, då säger jag "Den också" och pekar på min väns drink. Vips så har jag betalat för två drinkar som jag hur lätt som helst kunnat få gratis. Grattis Sara.

Sitation 2:
Jag har länge suktat efter en subway-baguett sedan dom stängde ner här i v-ås. Nu har dom öppnat nytt och jag bestämde mig för att fredags-unna mig min favorit på väg hem från gymmet. Chicken-teryaki, extra kyckling (+10 kr), utan ost och med bara gurka, tomat och vitlöksdressing. Min beställning behandlades av 3 olika personer och ingen hade koll på läget. När jag då kom till kassan slog hon in 49 kr för en chiken-teryaki. Då öppnar min mun sig och ut kommer ljudet: "Jag har extra kyckling också, så du kan lägga på lite mer kronor" och ler.

1) Jag har tagit bort så mkt annat på baguetten så lite extra kyckling kunde dom väl bjuda på!?
2) Varför ens öppna munnen?

Mitt huvud tänker då följande.. I många fall så kan man säkert tänka i efterhand att jag skulle nog varit lite hårdare, eller liknande. Visst, det händer, det är okej. MEN i dom flesta sammanhang som jag hör detta sägas, att man är föööör snäll, är man fullt medveten om att man varit alldelles "för snäll" sekunden efter sitt beteende. Jag tror då att man var precis lika medveten om det vid själva inträffandet. Frågan är då, är man "för snäll" eller är man bara mesig som inte vågar stå upp och sticka ut lite? Vad beror det på i så fall? Kanske vill man ställa sig in hos folk, kankse är man rädd för att folk ska ogilla en. Dålig självkänsla? lågt självförtroende? Eller är det helt enkelt så att man bara är godhjärtad och vill leva inom ramarna för vad som är rätt och fel och göra rätt för sig.

Ni får dra vilken slutsats ni vill och tycka vad ni vill.
Jag har iaf konstaterat att det bor en mes i mig.

Gott var det med Subway iaf.
Dusch nu!


FUCK.

Jag blir utan mobil tills på måndag. Minst sagt en utmaning.
Ni kan nå mig via.. röksignaler??


Skype fungerar väl också när jag är hemma iaf..

 

 

 


25e

Den siffran klingar alltid lika fint som musik i mina öron. CSN har rullat in.
Dessutom är det fredag och våffeldagen. Måste hitta någon att äta våfflor med.


Lite vandring vore skoj.

Det finns en bok, "Folket på Kjeåsen" skriven av Bror Ekström. Jag har inte läst den, men min pappa gjorde det för en herrans massa år sen. Kjeåsen är en plats vid Eidfjord i Norge. Högst upp på ett fjäll ligger nu (om jag inte minns fel) två gårdar som varit bebodda sedan mitten av 1600-talet. Det intressanta med det hela är vandringen upp till gårdarna. Numera finns även en bilväg, OM man skulle föredra det. Det är facinerande att vandra samma väg som "Folket på Kjeåsen" gjorde på 1600-talet och se  stigen som då var den ända vägen ner till dalen. Facinerande är också att dom denna väg släpat upp allt material som krävdes för att bygga gårdarna.

Min pappa blev inspirerad av boken och tog med hela familjen på semester i Norge 1997. Vi var då bl a upp på Kjeåsen. Jag var då 9 år och skulle gärna göra om det. Stigningen är på 600 m och är vad jag kan minnas väldigt brant vissa partier. Vandringen upp tog oss då ungefär 2 timmar, inkl. fikapaus i "övernattningsgrottan".

Får jag mot förmodan tid över i sommar, ska jag till Norge och vandra.




Lite klättrning. Jag, mamma och syster.


Passagen över stenslutningen.
Jag och mammsen


Vandringen upp


Ett steg på väg.

Jag vet inte inte hur länge, ofta eller hur noga du läser min blogg. Men för ett tag sen nämnde jag att jag lite hastigt och lustigt hamnade i en arbetsintervju nere på stan. Det var inte den bästa intervjun jag gjort men jag blev erbjuden jobb! Idag tog jag beslutet att tacka ja och jag ska nu jobba på Naturkompaniet i sommar tillsammans med min vän Elenor. Kommer bli toppen! :D

Hur som helst så hoppas jag på att kunna pussla ihop detta jobb med ett annat jobb. Men svar på det kommer nästa vecka.. HOPPAS HOPPAS!


Vem..

..är det som ringer och ringer och kommer fram efter miljonte försöket och blir så lycklig att hon måste ringa en vän ?? :D


Dagen.

Tog mig tid till en springtur med Elenor i vårsolen imorse. Nu ska jag fortsätta ringa tills jag når någon form av framgång med den biten. Sedan blir det lunch och en eftermiddag med HÅRT och MYCKET plugg!! Tenta den 1a april, PM0 för c-uppsatsen den 5e april. STRESS.

 


Solen väckte mig imorse. Gillar det.




Vem..

..är det som ringer och ringer men aldrig kommer fram????

Gah!

Fortfarande inte koll på allt jag vill ha koll på. Tookiiiigt!

Erika är iaf hemma från Filippinerna, så henne kan jag ha koll på nu.
Och hon kan ha koll på att jag tränar :P


TV theme medley.


Deer Tick - Ashamed


Frukost.

Har varit vaken sedan några timmar tillbaka, har precis ätit frukost och jag har inte tränat. Otippat? nix. Blir någon form av träning ikväll istället. Får se när jag blir klar i skolan. 

To do-list för dagen:
- Jäkla tjat om sommaren, men måste iaf ringa lite samtal och styra upp allt med jobb.
- TentaPlugg, (med betoning på plugg)
- Skriva C-uppsats. PM0 den 5e april närmar sig.


Ambition.

Varför har man så höga förhoppningar om sig själv på kvällarna? Jag tänker att jag kan bestiga berg redan imorrn, att jag är odödlig och att ingen kan stoppa mig (trots att jag inte ens vet vart jag är på väg), men framförallt så syftar jag på att jag har ställt klockan på 06.00 imorron för att gå på spinning. I'm just a mortal with potential of a superman.



Önska mig lycka till!


Lite sommarkänsla.










Rättar till.

Frukosten är intagen, jag har sagt hej till en vän på andra sidan jorden, funderat lite mer över somaren och innan jag går vidare med planering, plugg och sånt viktigt måste jag rätta till gårdagens fel. Jag ger mig ut i 13 +grader och springer några kilometer i mina löparbyxor som mamma lagade i helgen. Hejja Hejja!



Fräscht. Grovt.


Dra mig baklänges.

Vaknar och ser att Bob Dylan kommer till Peace&love i sommar. Bob Dylan!! 30 secounds to mars är också bokade sen en tid tillbaka. Jag börjar känna ett sug efter biljett.. Men så är det ju det där med jobb.

God natt.

Till alla er som läste min blogg imorse och tänkte.. "Åh, vad duktig hon är som ska ut och springa ikväll, önskar att jag var lika duktig.." osv. Tänk inte så. Jag sprang inte. Jag åt Cheezeballs.

Nu går jag och lägger mig och tänker på morgondagen med ledorden: Gör om, gör rätt.

Vouge feb 2011. Melissa Tammerijn.



Prisa Gud!



Ännu dröjer väl ett par månader innan den dyker upp.
Men gött att veta ATT den kommer när man behöver den som mest :)



Strategi.

Medans alla andra tejejer har Desperate-housewifes-kvällar för att få träffas och äta lite onyttigt en gång i veckan, så har jag och Elle BigBrother-kvällar. På så sett får vi träffas varje dag och vi får äta gott varje kväll. Livet är fullt av val, strategiska val.

BESLUTSÅNGEST!

Punkt och Slut.


Mando diao - Ochrasy

Hemma från skolan sen ett par timmar tillbaka. Han med ett litet ärende på staden. Har även hunnit med lite plugg här hemma och försöker nu att styra upp somaren. Nu ska jag plugga lite till sen iväg och träna lite granna.

Bjuder på en gammal goding som spelades i lördags.


God morgon Fluff.



Kan man donera hår?
Det tror jag att man kan.

Nu - SKOLAN!
Ikväll blir det plugg och till att springa en vända.
Hejja hejja!



Breakfast at Tiffany's.

..You call yourself a free spirit, a "wild thing", and you're terrified somebody's gonna stick you in a cage. Well baby, you're already in that cage. You built it yourself. And it's not bounded in the west by Tulip, Texas, or in the east by Somali-land. It's wherever you go. Because no matter where you run, you just end up running into yourself.


halvhjärtat kollage.

Välkomnar våren!


Tillbaka

Jag har nu återvänt till Västerås efter att spänderat helgen i Dalarna (Avesta). Och vilken helg det blev. Eller vilket väder rättare sagt. Jag sa ju att jag visste det, att vi skulle mötas snart, jag och våren. Sagt och gjort. Idag satt jag i linne och solade mot en varm vägg med frukosten i knäet. Underbara dagar! Helgen bjöd på bl a trevliga promenader och frukost i solen samt längdskidor på tv. Träffade en kär gammal vän och granne som också hittat hem till socken över helgen, Carolina.

Nu är jag dock tillbaka i V-ås. Skolan verkar inte tagit helg. Känns som jag ligger efter med flera veckors plugg efter bara en lördag och en söndag. Möte med handledaren imorrn till C-uppsatsen samt PM-skrivandes!

HÖRS PÅ LIVET? - Nej, jag vägrar. Planerare som jag är kommer jag nog att få det att gå ihop.



Just ja!

Fick ett samtal kl: 08.27 imorse. Interssant, intressant.






Färglagda pennor förgyller våra dagar.

Detta är vad min plugg-kolega Camilla
fiskade upp ur väskan när plugg-kolegan Axelina sa:
- Är det någon som har en färgpenna?

23 st färgsprudlande fräcka pennor!
Färglagda anteckningar förgyller vårat plugg.


SNÖ!

Men jag är inte arg. Jag är inte chockad. Jag är inte besviken. Mitt hopp har inte försvunnit osv.. (det är annars vad man kan läsa att folk känner idag på facebook). Jag vet att vi kommer träffas snart. Jag och våren.


Planer planer planer planer..

..planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer planer.

Så här ser jag ut när jag sitter och planerar och funderar.


Retard?

Ledsen ledsen att jag är lite seg på uppdateringar. Kommer troligtvis vara lite on om det under helgen också. Karln är här i min lägenhet. Jag ägnar dock mesta delen i skolan, men han är ju iaf här när jag kommer hem. Imorrn bär det av mot Avesta, sen åter till V-ås på söndag! Kul uppdatering vaa??? :P 

Nedräkning.

Jag räknar ner timmarna. Snart är han här. Framt tills dess blir det blodcentralen och hålla Elle i handen. Eller nej (för endast dom som ska ge blod får gå in till maskinerna. Jag gav ju blod för ett par veckor sen), men mentalt ska jag hålla henne i handen.

Det ska städas också. Så han känner att jag gjort fint för hans skull. Min Karl Henric.


Vandaveer-However many takes it takes

Det kommer upp en del musik, jag vet. Jag kanske borde dela med mig av en spelningslista istället, men det kommer säkert det också så småning om. För tillfället får ni nöja er med Vandaveer, kittlar dödsskönt i vårsolen!




Step outside into the sun
Let it dry your eyes and run around,
around, feel the warm underneath your skin
The clouds will soon move in again
You can't expect to always win
You've got to take it as it comes

We've all got to walk a million miles
So honey, go walk 'em with a smile



Inre lugn.

Även om jag har en bit kvar för att känna den där balansen, så har jag iaf idag funnit någon form av ett inre lugn. Jag har en känsla av att det löser sig.

Jag sitter just nu på terassen i solen med Joshua Radin och Brett Dennen i öronen, plugg framför ögonen och nu kom en vän ut med té. Det hörs hög musik någonstans långt ifrån, som att det är fest i stan.


Angus & Julia Stone - Big Jet Plane

Kvällens godnatt-sång. Sov gott.




Var sak på sin plats

Väska - Check.
Kamera - Check.
Körkort - Check.
Bankomatkort - Check.
Träningskort - Check.


True story? mycket som är suddigt.

Statistik-kurvan sköt i höjden igår här på min blogg (egentligen var det inte mkt till skjut och inte mycket till höjd, men jämfört med tidigare dagar). Undrar om det var ryktet om ambulans och andra äventyr som spred sig som en löpeld och gjorde sitt? Hur som helst så leder det oss till nästa fråga, stämmer ryktet? Ingen som vet.

Balans?

Det är något som mitt liv INTE består av just nu. Efter helgen vet jag inte om jag någonsin kommer att återfå någon form av balans i detta liv. Kanske i nästa, i bästa fall.

Söndags-seg.

Vilket inlägg jag skulle kunna bjuda på nu. men det gör jag inte :P
moahaha

Collie man.

Chillar och städar lite innan det är dags för förvandling.


KalleKula


Imorrn är det fest. Kommer kanske få det sjukt kul!! :D 




Psychology.

Mitt psyke har börjat bråka med mig. En obehagskänsla har sen en tid tillbaka gömt sig någonstans i min mage. Som ett svart litet ont mörker. Jag tror den växer, sakta men säkert. Det är nog dags att möta den snart. Face2Face. Men inte ikväll, inte imorrn, men jag ska. Snart.



Inge jävla laj, straff för dej asså.

Svettig, äcklig, lycklig och nytränad!
Zumba och ett fullkomligt stenhårt Challenge-pass.
Veckans höjdpunkt i träningsväg.
HÖRS!


Tänker.

Jag vaknade imorse med solen skinandes utanför fönstret. Konstaterade snabbt följande när jag vaknade, "Fredag, helg, sol. underbar dag!". Sen log jag och klev uppSamtidigt, långt härifrån på andra sidan jorden rasar samhällen samman, familjer splittras och liv blir till ruiner. Det som pågår i Japan är hemskt.

"Ser hela stan sjunka som titanic med alla ljusen tända.."



Stad i ljus!

Off to school. Träningsväskan är med.
Blir 2-timmars idag, Zumba och Challange!
Kungligt.


Förr


Den här bilden väcker minnen. Bra minnen. fina minnen.



Bra eftermiddag/kväll.

Har nu tagit tag i dagens tidigare problem. Mötte upp Elle på staden och jag hamnade lite hastigt och lustigt i en arbetsintervju. Resten av kvällen ägnade vi åt att smida nya planer, baka chokladbollar och kika BB. Har nu något att engagera mig i, känns bra! Planerna kommer ni inte missa när det blir aktuellt ;)






Somnar till denna ikväll
/Dra fram till 1.15
Greg Holden - Thinking of you

 


Stimulans.

Den här våren är fullspäckad med skola, träning, FAMILJ, pojkvän och vänner. Det är inte direkt så att jag har tid över. Trots detta så kliar det i fingrarna efter att få göra något. Det kan vara allt från att ta en gitarrkurs, danskurs, lära mig klättra eller anordna en resa någonstnas. Tror att det jag suktar efter är ett engemang. Något att lägga energi på, som samtidigt ger energi. Något som inspirerar och motiverar kanske? Tror ni hajjar grejjen. Något kreativt, något nytt, något kul.


Återkommer.

 


Morning!

Här ställer man klockan på halv 9 för att komma upp i tid och ge sig ut på promenad innan jag lär sätta igång ned plugg och annat trevligt. Jag ligger fortfarande i sängen och klockan är 10.30! Men satan i gatan vad skönt det var! Upp och koka gröt, ringa lite samtal för att styra upp sommaren. Sen till skolan för intensivt plugg innan 90 min body-combat ikväll. Hörs!

Vardagsmys.

Elenor kom över med fruktsallad och kesella ikväll. Vi kollade Big Brother och hade det allmänt mysigt. Gillar sånna kvällar. Gillar sånna vänner. Gillar mina vänner. Saknar min pojkvän. God natt :)


HAIR HAIR HAIR!

What to do with all my hair?!
Dags att göra sig av med lite.
Inte än, men jag ska snart.




Visst älskar vi väl alla webcams. KVALITÉ!


Whitney Port och BIKBOK = Sant


Det har säkert inte undgått någon, men skriver det ändå. Whitney Port och BIKBOK i samarbete. Whitney gör höstkollektion 2011! COOLT!



Matt Costa - Astair

Medans jag drar till skolan och styr lite c-uppsats,
tycker jag ni kan lyssna och njuta av den här..

 Matt Costa,mina damer och herrar.


Företagsvärdering

30 min kvar av föreläsningen.Blir att powernappa på bussresan hem till Västerås.

BB, sen God natt.

Ett Bodycombat-pass och några enstaka kilometer på löpbandet senare, tackar jag för mig och säger Gonatt, (Ska bara se BB som Elenor precis påminde mig om. Tobbe har lämnat huset, det suger. Hårt). Imorrnbitti väntar bussen mot Eskilstuna för föreläsning på förmiddagen, efter lunch blir det plugg, sen liite mer plugg och sen träna med en mycket kär vän. Löpning står på schemat.

Studentliv.


Två nyligen gjorda inköp.



                      Mobilfodral från H&M                                    Skor från Nelly


Underbara värld (solen skiner ju)

Sånna här dagar mår man bra hörrni! Det är väl lustigt hur allt plötsligt blir så possitivt och optimistiskt när solen skiner, men jag gillar det. Vaknade av solens strålar och PM-arbetet i skolan blev klart redan kl.13.00. Med det fina vädret kommer energi så jag införskaffade därför ett par nya löparbyxor. Så nu ska vi se om jag lyckas bättre med träningen denna vecka, (det sitter enbart i kläderna).


Tvungen att testköra med lite sit-ups.
(Löparbyxor från H&M, 299.-)


Loaded dervish.

Det är en sån man ska ha har jag hört.
Blire eller blire inte? Sover på saken!



TITTA ÄLSKLING!!



Efter att ha tappat bort den här ringen för 20de gången sen jag tog studenten,
har jag återigen återfunnit my Precious!!

Jag ringer min kära pojkvän varje gång den försvinner och är näst intill gråtfärdig och han får ännu en gång intala mig att "den dyker nog upp ska du se.. den brukar ju göra det". Men jag tror aldrig på honom. Jag tänker alltid "nej.. den här gången är den borat för gott". Sen deppar jag och lever med magknip varje gång jag påminns om att den är borta. Så imorse! när jag packar skolväskan, så ligger den där i ett fack och glänser så fint. Nog tusan har han för det mesta rätt min pojkvän. Min kära ring, du är tillbaka igen, nu släpper jag dig aldrig <3


Fräääch!

Nuduschad, nysmord, ansiktsmask osv osv.
Nu är man frääääch! Det var jag inte tidigare. Verkligen inte.
God natt!

ansiktsmask är bra.

Wish-list (utan inbördes orning)

Tar en paus i (trumvirvel) PLUGGET och ger er en liten önskelista. Kanske blir något mitt nästa inköp. Kanske.

The tallest man on earth - Biljetter till hans spelning på Trädgårn' i Gbg den 16 maj värderas MYCKET högt. Går det ihop med min skrivning av C-uppsatsen kan det nog bli på det viset att jag införskaffar mig en eller två. Se honom på Hultsfred är ett alternativ..

Systemkamera
- Jag vill fånga känslor på bild som jag kan rama in, se tillbaka på och minnas. Jag vill, jag ska. 

One piece - Hur skönt!? känns möjligtvis mer som en mysig vinterdröm. Nu är ju våren här snart och därmed även somaren. Och andra sidan innebär ju det att hösten snart är här och DÅ kanske det är lika bra att ha en One Piece investerad och redo?? HMMM...

Tid - typ.. "Vem gjorde klockan och vem bestämde tiden? Känner nån igen den, snubben jag beskriver: man har miljoner saker kvar i slutet av dagen, då blir det mörkt (!?), jag vill träffa den saten!".

Longboard! - Vill glida runt på en sån när gruset är bortsopat, (obs. VILL glida.. dock mer troligt att jag vinglar och flaxar hej vilt med både armar och ben, men so?)

Jag gillar den här bilden på mig och min storasyster.

Tillbaka till koncernredovisningsplugget för snart kommer Elle och kikar lite Solsidan :)





The tallest man on earth.

Väääldigt ogött att ligga i gräset sent en varm sommarkväll och lyssna live på det här.
Eller på en liten bar i nån by i Frankrike skulle också göra livet rätt värt.


Dåtid.


En heldag med kusinerna idag! Imorrnkväll blir det hemfärd till Västerås igen.
Bjuder på lite tidningsurklipp som hittades hemma hos Morfar idag! 
"Man behöver inte vara stor för att vara en jätte på planen." Den ni ;)




i-landsproblem, (med stort PROBLEM)!

Det suger att ALLT är borta på min dator. Bilder och dokument finns på en annan hårddsik, men inte programvara.. som Officepaket, virusprogram osv. What to do? :(

Den bittra sanningen?

Det kommer inte alltid vara rättvist här i livet. Det har jag många exempel på. Jag säger inte att man måste acceptera det eller förstå varför. Utan det är bara så det är. Men för det mesta, så får man tillbaka vad man ger. Karmas's a bitch? Du kan välja att skylla dina omständigheter på ödet, otur eller dåliga val. Eller så kan du ta din smäll, resa dig för att sedan växa ur det, välj släv. Vad du än väljer, så formas framtiden hela tiden, precis just nu, genom de drömmar du jagar, de val du gör, och den person du bestämmer dig för att vara. För den person du vill vara existerar. Det garanterar jag dig. Den finns någonstans på andra sidan av hårt arbe, tron på dig själv och bortom den ängslan som finns för vad som komma skall i framtiden.


"Det är bara när man utsätts för prövningar som man kan upptäcka vem man egentligen är.
Och det är bara när man utsätts för prövningar som man kommer att upptäcka vem man faktiskt kan bli."



Apa

Träningen gick APDÅLIGT! Spy- och svimfärdig efter TVÅ(!!?) km. Svaret till det kom som ett brev på posten, bokstavligt. Väl hemma låg ett brev från Landstinget i brevlådan där det stog att jag hade lågt Hb i blodet. Järntabletter som gäller nu!

Hur som så blev det hemfärd till Avesta idag. Leka med kusiner från Gbg står på schemat.


Imorrn ska datorn in på lite lagning. Det kan alltså dröja innan nästa uppdatering, tragiskt va?

Skinkor av stål

Drar till gymmet och springer en mil eller två.




ITALY!!

Ska posta ett brev till Italien nu. För det är ju faktiskt på det viset, att det var jag som vann det stora priset: Världens bästa bästis! Tyvärr så bor hon i Italien, därför ska jag posta henne ett brev nu. Kanske rent uttav skulle passa på att vara världens bästa bästis tillbaka och posta mig själv i brevlådan samtidigt, (jag gillar utmaningar).



Soldag, välkommen soldag!

....fast jag skulle hellre avnjuta dig med täckbrallor på en snötäckt bergstopp.


Gissa vad jag ska göra nu!? -SKOOLAAN!
Mälardalens högskola is the shiet.
(okej, det kanske var en överdrift). (Faktum är att jag inte menade det alls)


En vän sa till mig en gång att jag har ett vackert och symetriskt ansikte.






Finner inte ord


Sånna här smickrande(?) konversationer har man ju inte varje dag.
Nu blev du lite avis va??! ;)



PluggPolle

Sammanfattning: Skolan hela dagen idag. Massa PM hit och dit som måstse göras. Till middag blev det grekiskt på restaurang med kära vänner. Efter middagen säger Elle förvånat "Vi har ju ätit trerätters!?" och vi blev alla lika förvånade, haha. Beställandet flöt lixom bara på. Men att banta suger ju har jag hört!

Efter det blev det ett par timmars plugg hemma i soffan.
och nu mina vänner, nu blir det plugg!

A take away show med Bon Iver.





Jag vill vara din hjälte.

Nu ska jag vara djup och dela med mig av något personligt (det tog 4 inlägg, haha). Den största besvikelsen jag känt i mitt liv hittills, var när jag i höstas fick pappret av läkaren där det stog att jag hade blodgrupp AB- och inte A-. "Jahaa??" tänker ni nu. För mig innebar detta att jag inte ens klarade första testet av en rad olika för att kunna donera en del av min lever till någon som under hela mitt liv har varit MIN hjälte.

Hur som helst så var det på den vägen som jag beslutade mig för att bli blodgivare. Så IDAG mina vänner har jag för första gången tappats på en herrans massa blod. Jag lever fortfarande, jag mår bra och nu ska jag plugga.


Nattetid

00.00 : Dag 1 som bloggerska är avklarad.

Allt det här med bloggdesignen och göra hela sidan lite mer attraktiv och personlig vet jag inte om jag orkar med.
Men om jag känner mig rätt så kan det säkert bli en nattsyssla så småning om, kanske. Jag ska iaf bjuda på lite mer smickrande bilder så småning om, kankse.

Och föresten, har skickat in en jobbansökan idag till ett lager i Norge. SPÄNNANDE.
Lite ångest över framtiden, men vem har inte?

God Natt!!

RSS 2.0