Senaste 2 timmarna.

 


På väg till spåret för att ta ett varv på femman.


Lycklig och trött efter att sprungit MILEN!
(Tackar Elle och Erika för inspiration)


Wooops.. blir ingen mer cykel ikväll.


Solen värmer.

Behöver: Springa. Städa. Diska. Skriva lite mer på uppsatsen. Vänner.
Ska: Springa. Städa? Diska? Träffa vänner.



Rynkigt är naturligt. Våga vägra botox!

Lite eld i baken nu då.

 

 

 


SKOLA

Sitter i skolan och sliter. Ska slita en timma till, sen iväg på ett möte nån timma, sen slita lite till med uppstasen. Efter det tänkte jag slita i spåret och komma igång med löpningen igen! Får se hur bra jag lyckas. Önska mig lycka till!


Tiden går, månad år.

Två 17-åringar på Gothia cup 2005 :)

Mors dag.

Det var ju mors dag igår.
Bjuder på en nästan 4 år gammal bild.

Plain and simple.


SKOLA.

Kör fyra tuffa dagar med uppsats nu! Hej då!

Slipper MountainBike i sommar!!

Pappa har varit bäst och fixat farmors gammla cykel till mig. Så nu kan jag sitta skönt när jag cyklar till jobbet i sommar! GULD.


Senaste tiden.




Back in town.


Hemma.

Befinner mig hemma hos min kära famlij. Har täffat syster mitt dagen och det känns bara allmänt skönt att vara här. Har träffat min vän Carrkan en vända och ska träffa Mallan lite senare också. Tråkig uppdatering, men så fick det bli. På återseende!

Bilder vill ni ha, bild it is.



Önskar ju såklart att jag kunde bjuda på fina bilder tagna med en riktig kamera. Men det får bli en annan gång, långt ifrån idag troligtvis.

Ni får helt enkelt nöja er med en svettig Sara i sämst kvalité tills vidare.


Onsdag.

Var till skolan imorse och skrev ut lite grejjer och påbörjade en opponering till morgondagens seminarium. Nu ska jag ta tag i lite andra saker, göra mig lite fräsch och ge mig ner på staden kasnke? Så får det bli!

TYCK TILL

Vad vill du har mer av här på bloggen?

Bilder
Mat och träning
Outfits
Personligt/känslor
Vardag

Se resultat

TISDAG

Varit i skolan idag och fixat på c-uppstasen innan den skulle skickas in kl.15. Nu är första utkastet inskickat och jag är ICKE nöjd, men det är som det är nu. In skulle den hur som helst. 

Nu vänta en tallrik soppa och ett pass Body Combat på Njoy! 



Robert Louis Stevenson wrote:

"You can not run away from weakness; you must fight it out..."

 



It get worst at night


A lion's heart

Jag tröttnar aldrig på denna leksands-karl.


BIG BROTHER

Hata mig om ni vill, men Gurkan är ute ur huset. ÄLSKART! 
Självgoda människor utan självinsikt är något som jag inte gillar.

Min helg i punktform:

  • Avesta
  • Pojkvän
  • Nya glasögon
  • Tandläkaren
  • Uppsala
  • Familj
  • Mys-/filmkväll
  • Dop
  • Vildmarksmässa
  • Vildsvin
  • Tältning
  • Kajaking
  • Stand up paddling
Efter en fullspäckad, lärorik och väldigt trevlig helg är jag nu tillbaka i min lägenhet igen, helt slut. Inväntar pojkvän och en kväll med mysfaktor: HÖG



ILSKA

Det är vad jag känner nu.

Tack och bock.

Vill bara slänga in ett STORT tack till vänner som ställer upp, allesammans. Guld värt och värmer hela vägen in i själen. Mina vänner inspirerar och får mig att vilja vara en bra människa. Dom är bäst, allihopa.

Paris Paris!

Jag längtar tills Tallests turné-schema för hösten kommer ut. Då kan jag tajma in nått besök till min pojkvän i Paris med någon av hans spelningar. HOPPAS han spelar i Paris i höst. Han måste. En varm sensommarkväll i en stad full av liv. Optimalt.


Om sanningen ska fram 2

Jag gjorde ett utkasst för ca en vecka sen som jag ville slipa lite mer på innan jag publicerade det. Det handlade mesta dels om att jag var skoltrött och kände att jag ville lägga energin och fokus på annat, sånt som betyder. Jag döpte utkasstet till "Om sanningen ska fram". Visst var det sant det jag skrev, men det var långt ifrån hela sanningen. Hela sanningen håller jag dock för mig själv ett tag till. Men uttryck som "carpe diem" och ta dag för dag har fått en ny innebörd sedan jag påbörjade förra utkasstet. Känslan av maktlöshet har gjrot sig påmind många gånger bara dom senaste dagarna och gränsen mellan dröm och verklighet är så gott som utsuddad. Det mesta runt omkring är bara saker som passerar, inget att reflektera över. Det är inget som betyder.

Jag har många gånger funderat över vad som verkligen betyder något. Dom senaste åren har det blivit mer och mer klart. Idag funderar jag inte längre. Jag vet, jag känner. Det finns inte längre någon mening till ord, dom är överflödiga. Dom kan inte beskriva. Vi tänker ändå samma sak, vi bara vet. Utan ord. Vi delar samma hopp, samma vilja, samma kärlek. Samma kött och samma blod.


Podcasts.

Har laddat ner två helt underbara podcasts med Tallest man till min Iphone. Hans musik gör mig lugn. Just nu spelas The tallest man on earth (Live @ KEXP). Lägg märke till Leksand i klippet.

 


Paus.

Förlåt för NOLL uppdatering. Ska samla tankar och försöka formulera mig i ord så småning om. Mycket som pågår i hjärnkontoret just nu.

FUCK THE ODDS

Folk har ju dött av att äta äpplen, eller av att gå över vägen. Vad är oddsen för det?

JOBB.

Första dagen på Naturkompaniet idag. Nervös och förväntansfull. Önska mig lycka till! Chiao!


Trevlig dag!

Som ni ser håller jag på och donar med layout.. Trots att det är en vacker dag! Ska ta en promenad nu, sen grejja lite på c-uppsats för att köra Onsdags-Challenge i solen kl.19!

Ointressant.

En dag. En inte så vacker dag som denna. Då ska jag ta tag i hur det ser ut här på bloggen. Känner att det ser lite tråkigt och inte så inspirerande och välkomnande ut. En annan dag, någongång sen.

Sunshine.

God morgon alla glada! Har precis avslutat frukosten i form av ägg och mixade jordgubbar. Idag planerar jag massa plugg. Kanske en sväng till gymmet om jag hinner. Hej så länge!



Veronica Maggio nöts fortfarande flitigt i mina högtalare här hemma.


Fancymore Angel of love.


Nu har hon lämnat mig, lilla Cera. Jag tror hon haft det bra här, men hon var då lycklig när hon fick träffa sin matte igen. Två veckor har jag haft henne här och det kommer bli tomt utan henne. Vi gick ut på gatan och redan när Annica och bilen dök upp bakom oss blev Cera tokig och kände igen bilen. På enbart ljudet och lukten kände hon igen sin familjs bil. Nu blir det att ställa väckarklockan på mornarna igen, ingen Cera som andas och tittar på mig.


Jag donerar mina organ. Gör du?


www.donationsradet.se


BigBrother.

Peter fick stanna igår. LYCKA!
Hade helst se Gurkan lämna huset.
Det ända han tillför huset är skitsnack.

Ensamn igen.

Har lämnat av min pojkvän på bussen nu på morgonen. Nu sitter jag och skriver c-uppsats. Det suger hårt just nu. Blääää.

Challenge, ragg, pojkvän.

Träningsvärken imorgon är kirrad! 1 h promenad först med Elle sen Challenge á la Jocke och Maria på Njoy. Fullkomligt älskart! Glad, svettig och tomatröd i fejjan trippade jag hemmåt och väl innanför min port, TROR jag att ett pizzabud stötte på mig (?)

-Heeejsan
-Hej hej
tystnad när jag väntar på hissen
(Ja, efter ett challengepass är man värd att ta hissen)

-Bor du här?
-Mmm..
-Jag väntar på en som bor här, han beställt pizza. Vad heter du då?
- ... Sara (samtidigt som jag tänkte helvette, skulle sagt ett annat namn)
-
Aaah, fint namn..
-..tack (?)
-Vacker du med
-Va?
-Du är vacker
-Aha, tack tack.
- Bor du själv eller?
-Njaaa.. ibland, typ.. när min pojkvän inte bor här.
- Ahaa... okej.. 


Stackarn såg faktiskt lite ledsen ut när jag sa ordet pojkvän.
Men vem skulle inte falla för den här tomaten??



Adele - Someone like you

Sjukt skön låt. Önskar att So you think you can dance hade en sässong
som pågick nu så man kunde få se fint dansnummer till.



väntrum.


Extern hårddisk hos Cnarkan.

Cnarkan ja (nej, hon knarkar inte, en sån idrottstjej), hon sitter inne på alla mina dokument, bilder, filmer osv. Fråga mig inte HUR det kom sig att jag anförtrodde mig till henne med sådanna dyrbara skatter, men det var väl min ända chans till ett fortsatt liv när min dator skulle lämnas in. Ni känner väl alla till I-landsproblemet; Alla bilder borta = jordens undergång. Dock tänkte jag aldrig så långt som att spara filer och programvara. Så wordpaket, VLC, u-torrent, viruspaket you name it försvann ju. Har en känsla av att jag redan dragit denna ramsa för er förr, detta inträffade ju för ett par månader sen. ÄNDÅ har jag inte tagit tillbaka mina minnen på vänner och familj. Men jag ska ta tag i det snart, så kanske jag kan bjuda på en och annan godbit.


sammanfattning, typ.

Underbart utomhuspass med lite styrka och backintervaller. Nu är kroppen trött! Skönt att få tankarna på annat också. Oppositionsrapporten är färdig och vi är redo för seminarium imorrnbitti. Jordens mest intressanta inlägg blev det här nu. Hejja mig!


OnsdagsChallenge


Dags för onsdags-challenge.
Utomhus i all ära!
Hej så länge


"Anhörig"

Jag vet inte varför, men det ordet klingar inte bra i mina öron. Jag kopplar ihop det med en klump i magen, en otäck tystnad, en rädsla för vad som komma skall. En hemsk känsla av maktlöshet samtidigt som viljan att göra allt infinner sig. Det kommer aldrig något bra med  "Anhörig".

Men jag ljög lite nu. Jag vet exakt varför det inte klingar bra i mina öron.


Idag måste jag:

  • Diska
  • Hälsa på inne på Naturkompaniet
  • Läsa c-uppsatser inför seminariumet
  • Skriva opponeringsrapoort
  • Söka bostadsbidrag

Mmmmumms.

Ge mig godis vettja?


19-21.30

Det blev en riktigt lång promenad med Elle och Erika ikväll ute i kylan och blåsten. Cera trippade också med så klart, så nu ligger hon utslagen på golvet nedanför mig.


Presenten.

I två lite makulerade kartonger som skickats hela vägen
från England låg ju två par riktiga skatter.
Tack Älskling!



Chicken chicken.

Carran tvingade mig att rycka av mina plåster på armarna idag.
Hon sa att jag var en chicken. Villket skitsnack. Jag skulle aldrig vara en chicken.
Men hon gav mig massage sen, så hon är förlåten.

Ett paket adresserat till mig..


..från min kära pojkvän!


Dag 2 i veckan.

PM2 är inskickat. Väntar på en lunch/fika på stan med Carran.
Om det bara slutade regna/snöa.

Checkar ut.

Punkt och Slut.

Promenix? - Javisst!

Cera tittar menande på mig som om det är något jag borde fatta. Kanske att hon vill gå ut och gå. C-uppsatsen får vila nån timma. Blir ett nattpass med Ass-rätt senare...


Helgens citat.

"Men när vi får en ny kung. Kommer Valborg flyttas till hans födelsedag då?"
-Madde, Big Brother.

 


Vouge.


Måste.

  • Färdigställa C-uppsats för PM2
  • Plugga Associationsrätt
  • Ringa Tele2

Junkie.


Motion, blod och spotify.

Morgonpromenad, sen buss till blodcentralen på kontroll. Sen PLUGG!
Just ja.. man kanske skulle betala lite på Spoti så man kan lyssna på alla låtar också..
"you've reach the limit of how many times you can listen on this track"
Tack för det Spotify.


Sunday funday?

Galet trevligt kväll igår. Jag och Cera tog cykeln till Malin och Martin och deras nya hus. Jag måste bli bättre på att ta bilder, har inte en ända bild från igår. Ikväll väntar C-uppsats och promenad.

RSS 2.0